fra Niko Petonjić, župnik.

U vođenju župe na savjetodavnoj usluzi župniku je i župno pastoralno vijeće (ŽPV-e) koje sačinjava 7. članova te župno ekonomsko vijeće (ŽEV-e) koje sačinjava 6. članova. 

Predsjednik vijeća je župnik a tajnik profesorica Ružica Pašalić.

 Članovi ŽPV-a koje je biskup Vinko kardinal Puljić imenovao 14. 12. 2006. godine, sa mandatom od 5. godina, prisegli 21. 01. 2007. godine  pred dekanom M. Miškovićem, su:

 

 1. gospodin Željko Mihaljević iz Bilog Potoka
 2. gospođa Zdenka Dumančić iz Zlosela
 3. gospođa Marta Dumančić iz Zlosela
 4. gospođa Mirjana Smoljo iz Zlosela
 5. gospodin Marko Ivić iz Stražbenice
 6. gospodin Jozo Čolić iz Osmanlija
 7. gospodin Božo Ćaleta iz Osmanlija

 

Članovi ŽEV-a koje je biskup Vinko kardinal Puljić imenovao 14. 12. 2006. godine, sa mandatom od 3. godine, prisegli  21. 01. 2007. godine pred dekanom M. Miškovićem, su:

 1. gospodin Marko Barišić iz Bilog Potoka
 2. gospodin Ivan Ivić iz Zlosela
 3. gospodin Ilija Galić iz Stražbenice
 4. gospodin Ile Dumančić izOsmanlija
 5. gospodin Ivica Dumančić iz Olova
 6. gospodična Ružica Pašalić iz Osmanlija

U župi postoji i zbor koji skladnim i odgovornim pjevanjem čini liturgiju svečanijom. Od 2003 – 2008. godine zbor je vodila časna sestra Blanka Jelica iz Tomislavgrada. Odlaskom sestre Blanke na novu dužnost u Žepče, članovi zbora nisu ostali obeshrabreni, dapače i dalje aktivno djeluju predvođeni Nadom Bagarić i Mirom Dumančić. Ne može se ne naglasiti i veliki udio mladih koji sviraju. Dakako tu su i naši mladi, mali ministranti i čitači koji su također uvijek pri ruci župniku kod oltara.