PočetnaGradnjaPastoralKontakt

    Obavijest
Dobrodošao si gost u gospin zagrljaj!

Print PDFSlavlje primanja i zavjetovanja u mjesnom bratstvu OFS-a Suho Polje
Vijesti iz �upe, 28. Rujan 2019. 21:30

U župi Suho Polje na Kupresu je u nedjelju, 22. rujna 2019., bllo svečano. 

Naime, pod misom u 18h članice mlade trećoredske zajednice su produžile svoje zavjete na godinu dana. Grupi od osam zavjetovanica pridružile su se joÅ¡ četiri članice s prvim zavjetima. Ovim sestrama pridružila se i jedna nova članica koja je pod istom misom primljena u Treći red sv. Franje. 

Misno slavlje predvodio je područni duhovni asistent Fra Davor Petrović, a zavjete i primanje u zajednicu primio je područni ministar brat Marijan Begić. Slavlje naÅ¡ih trećoredica uveličali su članovi mjesnih bratstava iz Nove Bile, Livna i Ljubunčića. 

Članicama suhopoljske trećoredske zajednice čestitamo i želimo plodan i blagoslovljen jednogodišnji trećoredski život nadahnut evanđeljem Isusa Krista po primjeru sv. Franje Asiškog.

U bratstvo je primljena sestra Dragica Bagarić, a svoje prve zavjete dale su četiri sestre: Bisera Lozančić, Martina Pavić, Biljana Grgić i Ljuba Mihaljević. Svoje prve zavjete na godinu dana obnovilo je osam sestara: Ljubica Bagarić, Martina Baković, Mara Ćosić, Marta Dumančić, Ivka Ivić, Marina Janjić, Marijana Mioč i Violeta Sučić. Zavjete je u ime bratstva primio brat Marijan Begić, područni ministar OFS-a, a u ime Crkve potvrdio fra Davor.© Župa Suho Polje Kupres 2020 - Dobrodošli!
Admin | Članci RSS | Pretraga | Kontakt