PočetnaGradnjaPastoralKontakt

    Obavijest
Dobrodošao si gost u gospin zagrljaj!

Print PDFKONCERT U ŽUPI SUHO POLJE
Vijesti iz župe, 15. Lipanj 2018. 21:09

KONCERTU ŽUPI SUHO POLJE

 

Koncert učenika završnog razreda glazbeneškole u župi Suho Polje je održan u pastoralnom centru u Hrvatskom domu ''FraFilip Kunić'' 14. 6. 2018. godine u 19 sati. Ono što su učenice: Marija Ćosić,Lucija Dumančić, Marija Galić i Marija Raštegorac spremale za ispit u ovojškolskoj 2017/18. godini iznijeli su pred sud publike.

Publika je uživala uetidama, menuetima, sonatinama, dijelovima arija (Čarobna frula) i drugimmelodija koje su učenice izvodile.

Sa znanjemglazbenika oživjele su djela L. van Bethovena, J.S. Bacha, W. A. Mozarta, M.Clementia, J.B. Devrnoya,, T. Haslingera, A. Diabellia, A. F. Goedicke idrugih.

Pokazale su kako seizvode skladbe s četiri ruke, te su salu ispunile skladnim tonovima koje suzahtjevnije i za starije razrede. Zahvaljujući profesorici s. TomislaviŠaravonja i pod njezinim vodstvom djeca su svladala i usvojila odlično gradivo.

U programu jenastupio dječji zbor ''Marijine ružice'' pod vodstvom gđe. Nade Bagarić.

Publika je pljeskomnagradila izvođače.

Program je vodilastudentica Nikolina Smoljo.

Mladim želimo uspjehu daljnjem usavršavanju u glazbi.

 

Koncert učenika završnog razreda glazbene škole u župi Suho Polje je održan u pastoralnom centru u Hrvatskom domu ''Fra Filip Kunić'' 14. 6. 2018. godine u 19 sati. Ono što su učenice: Marija Ćosić, Lucija Dumančić, Marija Galić i Marija Raštegorac spremale za ispit u ovoj školskoj 2017/18. godini iznijeli su pred sud publike.

FOTOGALERIJA

© Župa Suho Polje Kupres 2019 - Dobrodošli!
Admin | Članci RSS | Pretraga | Kontakt