PočetnaGradnjaPastoralKontakt

    Obavijest
Dobrodošao si gost u gospin zagrljaj!

Print PDFPRIMANJA I OBEĆANJA U FRAM-U U ŽUPI SUHO POLJE
Vijesti iz župe, 26. Travanj 2018. 11:57
Primanja i obećanja u Framu u župi Suho Polje

U nedjelju 22. 4. 2018. u popodnevnim satima u našoj župi Uznesenja Blažene Djevice Marije - Suho Polje (Kupres) slavili smo za vrijeme svete mise primanje novih članova u Framu kao i davanje obećanja dosadašnjih Framaša.  Moto je bila izreka sv. Franje: ''Uvijek se radujte! Ne dolikuje Božjem sluzi da bude žalostan i potišten!''
Slavlje je predslavio provincijski duhovni asistent fra Domagoj Šimić, a suslavili su fra Emanuel Radić, župni vikar i duhovni asistent Frame u Livnu i duhovni asistent Frame u župi Suho Polje.
Fra Domagoj je u propovijedi naglasio da je danas Nedjelja Dobrog Pastira pa nas je pozvao da čujemo i slijedimo glas Isusa Krista i da se ostvarimo u svojoj mladosti kao Framaši. Isus nas zove da budemo na njegovu putu kao mladići i djevojke koji žive svoj krsni zavjet, te rastući spremamo se za neko duhovno zvanje ili ćemo se ostvariti kao bračni drugovi u ženidbi, ali uvijek s Kristom.
Poslije pričesti u tišini predsjednica Frame je pročitala meditaciju za nedjelju Dobrog Pastira. Framaši su primili znak Tau i Novi zavjet. 
Poslije mise Framaši su se družili sa svojim gostima u dvorani Hrvatskog doma Fra Filip Kunić. 


VIŠE FOTOGRAFIJA: © Župa Suho Polje Kupres 2019 - Dobrodošli!
Admin | Članci RSS | Pretraga | Kontakt