PočetnaGradnjaPastoralKontakt

    Obavijest
Dobrodošao si gost u gospin zagrljaj!

Print PDFDOGAĐANJA U ŽUPI: RUJAN – LISTOPAD 2015.
Vijesti iz župe, 15. Listopad 2015. 20:17
RUJAN – LISTOPAD 2015.

Dragi naši… Nismo mirovali u prošlom vremenu nego smo nastavili raditi ondje gdje smo napravili pauzu za Veliku Gospu. Proslavili smo pobožno zaštitnika naše župe i zlatnu misu pa smo nastavili dalje s aktivnostima.

Počela je školska godina i posvetili smo se župnoj katehezi. Za početak imali smo zaziv Duha Svetoga i molili za nas učenike, za nastavnike i profesore i za katehete. Ispred oltara bile su školske torbe, udžbenici, školski pribor, lopta, Biblija, krsna svijeća i katekizmi.

Frama je proslavila Preminuće sv. Franje i počela je redovno sa svojim programom. Članovima frame koji su otišli na studij zaželjeli smo sretan put sa željom da uvijek imaju mjesta kod nas, kada dođu na vikend.

Imali smo gosta gđu. dr. Ankicu Baković koja je održala predavanje o obitelji. Inače radi kao stručni savjetnik u obiteljskom savjetovalištu.

Dok su odrasli se bavili ozbiljnim jesenskim poslovima mi smo im pomagali u vađenju krumpira i ubiranju zrelih plodova. Darovali smo krumpir za sjemenište u Visokom.

U crkvi smo dobili nove klupe a oko crkve postavljen je flaster. Crkva nam je sve ljepša i ljepša. Radi se projekt na uređenju svetišta. Plan nam je završiti dvorište. Na biblioteci postavili smo natpis: Hrvatski dom – fra Filip Kunić.

Odbori za groblja preuzimaju svoju ulogu. Groblje u Gonjem Malovanu – Ćemalić je ograđeno. Ovih dana do njega je probijen novi put kojeg je uradio svojim strojevima g. Zvonko Bagarić s Čajuše. To je njegov dar. Planiramo nasuti put tamponom od pijeska i poravnati..

Pred nama su dani zahvalnosti i dani kruha, misijska nedjelja, nastup na Zlatnoj harfi, Svi Sveti. Nastojimo biti aktivni kod pjevanja, ministriranja, na krunici na listopadskoj pobožnosti. Ima nas…. Hvala na podršci…

© Župa Suho Polje Kupres 2019 - Dobrodošli!
Admin | Članci RSS | Pretraga | Kontakt