PočetnaGradnjaPastoralKontakt

    Obavijest
Dobrodošao si gost u gospin zagrljaj!

Print PDFVRHBOSANSKI NADBISKUP KARDINAL VINKO PULJIĆ U SUHOM POLJU KRSTIO OSMO DIJETE ANTE I MARIJE DUMANČIĆ I PODIJELIO MANDAT NOVOM ŽUPNOM EKONOMSKOM VIJEĆU
Vijesti iz župe, 14. Prosinac 2014. 20:04

Vrhbosanski nadbiskup Vinko Puljić u Suhom Polju

 

Vrhbosanski nadbiskup Vinko kardinal Puljić je u župi Suho Polje krstio malu ANTEU osmo dijete obitelji Ante i Marije Dumančić i podijelio mandat novom Župnom ekonomskom vijeću.

Ante i Marija vjenčali su se uTomislavgradu 1998. godine i savili su gnijezdo u u Osmanlijama (Čevići) gdje živio bitelj Dumančić. Krenuli su s optimizmom u život. Ova obitelj je darovala Domovini i Crkvi 5 sinova i tri kćeri. Danas je najmlađu kći Anteu krstio kardinal.

Ovo je prvi put da je biskup krstiojedno dijete u ovoj župi. Izgrađujemo u ratu porušenu crkvu, a isto tako izgrađujemo u ratu raspršeni puk koji se ponovo naseljava na svojoj djedovini.Ovo je 10. krštenje ove godine u župi.

Ekonomsko vijeće je suradnik župniku uvođenju župe i pomoć u ekonomskom radu i u brizi za opstanak Crkve na ovom području. Nadbiskup je podijelio mandat vijećnicima: Mati Mihaljević, JosipuĆosić, Luciji Ruži Dumančić i Davidu Mijoč.

FOTOGALERIJA


© Župa Suho Polje Kupres 2019 - Dobrodošli!
Admin | Članci RSS | Pretraga | Kontakt