PočetnaGradnjaPastoralKontakt

    Obavijest
Dobrodošao si gost u gospin zagrljaj!

Print PDFSVETI NIKOLA U ŽUPI SUHO POLJE
Vijesti iz župe, 06. Prosinac 2014. 19:09

SVETI NIKOLA 


Dragi svetac dobre djece na svom putu pohodio je i našu župu Suho Polje. Kao što je lani obećao došao je na radost djece i ove godine.

Prije dolaska slavili smo svetu misu i molili smo za djecu i za roditelje. Nakon mise prešli smo dvoranu i imali priredbu u kojoj smo pjesmama i recitacijama u 20 točaka iskazali što nam znači sv. Nikola i kako se pripremamo za dolazak malog Isusa.


Framaši su izveli mali igrokaz i pokazali nam što znače darovi i koji su darovi vrjedniji i koji su ''teži'' na Božjoj vagi.


Najveću radost je izazvao dolazak sv. Nikole te je bio je pozdravljen s pjesmom i pljeskom. U sred darova pokušao je pokvariti veselje Krampus, ali pošto ovdje nema loše djece brzo je napustio dvoranu tako da je sv. Nikola nastavio uveseljavati djecu i slikati se s njima.

Prije odlaska sv. Nikoli se, ispred svih, jedna djevojčica zahvalila na njegovom posjetu, na darovima i zaželjela sretan put dobročinitelju djece.

Hvala vjeroučiteljici gđi. Brankici Radić u vođenju dječjeg zbora, kao i framašima u pomaganju. © Župa Suho Polje Kupres 2019 - Dobrodošli!
Admin | Članci RSS | Pretraga | Kontakt