PočetnaGradnjaPastoralKontakt

    Obavijest
Dobrodošao si gost u gospin zagrljaj!

Print PDFFRAMA SUHO POLJE - Obred davanja obećanja:"DA, GOSPODINE, STOJIMO PRED TOBOM ZAJEDNO"
Vijesti iz župe, 06. Travanj 2014. 02:54

U nedjelju 30.ožujka 2014. godine, u Crkvi uznesenja Blažene Djevice Marije na Suhom Polju (Kupres), pod sv. misom u 16 sati, održana su svečana obećanja bratstva Frame Suho Polje.

Obećanje je dalo deset mladih iz župa Suho Polje i župe Kupres. Sv. Misa je započela procesijom mladih framaša sa svijećama u rukama i pjesmom. Sveto misno slavlje predvodio je fra Danijel Rajić, područni duhovni asistent Frame Bosne Srebrene. Svjedoci obećanjima bili su framaši iz Livna, Bugojna, Podmilačja i Busovače koji su svirali i pjevali pod sv. Misom i uveličali zabavni dio programa.Vođeni pod geslom" DA, GOSPODINE, STOJIMO PRED TOBOM ZAJEDNO", članovi Frame dali su svoja obećanjada će živjeti svoj krsni savez s Bogom posvećujući svoju mladost Kristu živeći Evanđelje u bratstvu Franjevačke mladeži.


Nakon svete mise druženje se nastavilo u prostoriji župne dvorane uz hranu, piće, pjesmu i ples. Hvala svim framašima, a naročito fra Marku Jukiću našem župniku i asistentu koji su nas podržali, to nam daje snagu i jakost da samo hrabro nastavimo dalje svjedočiti našu vjeru, djelima, a ne samo riječima.


Ana Ivić

FOTOGALERIJA© Župa Suho Polje Kupres 2019 - Dobrodošli!
Admin | Članci RSS | Pretraga | Kontakt